Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne

Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne is een mooie camping in het departement Corrèze en ligt aan de rand van het leuke dorpje Beaulieu-sur-Dordogne. Dankzij haar ligging aan de rivier Dordogne kunt u hier onder meer vissen en kajakken. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een leuke vakantie in Corrèze.

Over Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne

Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne is een grote camping met 256 plaatsen. U kunt hier verschillende accommodaties huren, waaronder bungalowtenten en woonwagens. De camping ligt op een eiland in de rivier Dordogne, wat betekent dat er veel watersportmogelijkheden zijn. Zo kunt u hier onder meer kajaks en kano’s huren. De verschillende staanplaatsen op deze camping worden van elkaar gescheiden door heggen, waardoor u voldoende privacy heeft. Op de camping is een mooi zwembad te vinden, inclusief een kleuterbad voor de allerkleinsten. Verder zijn er verschillende sportmogelijkheden. Zo is er onder meer een volleybalveld, kan er gezwommen worden in de rivier Dordogne en is er een buitenspeeltuin voor de kinderen. Vanaf de camping wandelt u zo het plaatsje Beaulieu-sur-Dordogne in, waar u verschillende leuke restaurantjes kunt vinden.
Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne

In de omgeving van Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne

In de omgeving van deze leuke camping is genoeg te zien en te beleven. Een wandeling door Beaulieu-sur-Dordogne is absoluut de moeite waard. Dit dorpje staat namelijk bekend om haar prachtige straatjes en behoort dan ook niet voor niets tot de allermooiste dorpjes in heel Frankrijk. Ook uitstapjes naar mooie steden als Sarlat en mooie grotten als Gouffre de la Fage en Gouffre de Padirac behoren tot de mogelijkheden. Een bezoekje aan de indrukwekkende bedevaartsplaats Rocamadour is een onvergetelijke ervaring. Tot slot zijn ook bezoekjes aan mooie kastelen als het kasteel van Castelnaud en het kasteel van Beynac meer dan de moeite waard. Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie met het hele gezin!

Boek uw verblijf op Camping Huttopia Beaulieu sur Dordogne

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Corrèze!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Corrèze ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk