Camping Le Gibanel

Camping Le Gibanel is een leuke gezinscamping tussen de plaatsen Saint-Martial-Entraygues en Argentat, in het departement Corrèze.Camping Le Gibanel De camping op een bosrijk terrein, aan de rivier Dordogne en een prachtig meer.

Over Camping Le Gibanel

Camping Le Gibanel is een grote camping met 265 plaatsen. Er zijn verschillende accommodaties te huur op de camping, waaronder verschillende soorten cottages. Op deze leuke camping is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo kunt u bijvoorbeeld zwemmen, vissen en kanoën op de rivier Dordogne of op het aangrenzende meer. Ook is er een mooi zwembad aanwezig op de camping waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Voor de allerkleinsten is er een apart kleuterbad. Voor de kinderen is er een speeltuin waar zij met andere kinderen kunnen spelen. Ook is er een jeu-de-boulesbaan, is er een tafeltennistafel en een fitnessruimte voor de sportievelingen onder ons. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze veelzijdige camping hoeft u zich geen moment te vervelen!
Camping Le Gibanel

In de omgeving van Camping Le Gibanel

Camping Le Gibanel ligt in het departement Corrèze, een streek waar veel te zien en te beleven is. Zo behoort een bezoekje aan de leuke grot Gouffre de la Fage tot de mogelijkheden. Ook de leisteengroeve van Travassac is de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Op deze locatie wordt al drie eeuwen lang leisteen gewonnen, waardoor er een bijzonder landschap is ontstaan. Ook zijn er in het departement Corrèze vele mooie kastelen te vinden. Van het kasteel van Turenne en het kasteel van Ventadour tot aan Tours de Merle: elk van deze kastelen is meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Tot slot zijn er ook nog verschillende leuke plaatsjes om te verkennen. Van het mooie Collonges-la-Rouge, dat vrijwel in zijn geheel is opgebouwd uit roodkleurig zandsteen, tot aan prachtige plaatsjes als Ségur-le-Château, Curemonte of Beaulieu-sur-Dordogne. In de omgeving van Camping Le Gibanel is genoeg te beleven!

Boek uw verblijf op Camping Le Gibanel

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Corrèze!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Corrèze ook interessant: