Camping Le Vaurette

Camping Le Vaurette is een leuke camping in het departement Corrèze.Camping Le Vaurette De camping ligt ongeveer vijftien kilometer ten noorden van het leuke plaatsje Beaulieu-sur-Dordogne, aan de rivier Dordogne. Camping Le Vaurette is een prima uitvalsbasis voor een leuke vakantie in Corrèze.

Over Camping Le Vaurette

Camping Le Vaurette ligt op een bosrijk terrein, met veel begroeiing en schaduwplekken. Er zijn 120 plaatsen en er zijn twee huuraccommodaties te vinden op het campingterrein. Dankzij haar ligging aan de rivier Dordogne, zijn er zelfs tijdens de warmste zomerdagen genoeg mogelijkheden om af te koelen. Ook is er op de camping een mooi buitenzwembad aanwezig, waar jong en oud zich uren kan vermaken. Voor de allerkleinsten is er een kleuterbad. Op deze leuke camping is genoeg te doen voor jong en oud. Zo is er onder meer een voetbalveld, een basketbalveld en zijn er ook mogelijkheden om te volleyballen of te badmintonnen. Natuurlijk kan ook een jeu-de-boulesbaan niet ontbreken. Wilt u er een dagje op uit? Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de omgeving kunt verkennen!

In de omgeving van Camping Le Vaurette

In de omgeving van de camping is veel te zien en te beleven. Zo is een bezoekje aan het schilderachtige plaatsje Beaulieu-sur-Dordogne meer dan de moeite waard. Dit dorpje behoort volgens velen tot de allermooiste dorpjes in de regio Limousin. Ook leuk om te bezoeken zijn mooie kastelen als het Château de Castelnau-Bretenoux en de bijzondere ruïnes van Tours de Merle. Ook uitstapjes naar de Dordognevallei behoren tot de mogelijkheden. En wat te denken van een mooie grot als Gouffre de la Fage, of het bijzondere landschap van de voormalige leisteengroeve van Travassac? Camping Le Vaurette is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Corrèze.

Boek uw verblijf op Camping Le Vaurette

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Corrèze!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Corrèze ook interessant: