Castel Camping Le Château de Poinsouze

Castel Camping Le Château de Poinsouze is een prachtige camping in het departement Creuse. De camping ligt bij een klein meertje op een groot landgoed, dat bij een mooi kasteel uit de vijftiende eeuw hoort. Wanneer u een liefhebber bent van rust en ruimte is Castel Camping Le Château de Poinsouze een ideale vakantiebestemming.

Over Castel Camping Le Château de Poinsouze

Castel Camping Le Château de Poinsouze is een middelgrote camping met 145 plaatsen. Er zijn in totaal 45 huuraccommodaties beschikbaar. Zo kunt u hier onder meer een stacaravan, chalet of lodge huren. Het campingterrein is maar liefst veertig hectare groot, waardoor u op deze camping in alle rust kunt genieten van uw privacy. Bovendien zijn de ruime staanplaatsen gescheiden door bomen en lage hagen. Er zijn dan ook genoeg schaduwplekken te vinden op de camping. Ook is er een mooi buitenzwembad te vinden, waar jong en oud heerlijk af kan koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook zijn er verschillende speel-en sportvelden te vinden op de camping. Zo is er onder meer een voetbalveld en een volleybalveld. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd voor kinderen, zodat zij zich geen moment hoeven te vervelen. Wanneer u de omgeving wenst te verkennen kunt u fietsen huren bij de receptie.

In de omgeving van Castel Camping Le Château de Poinsouze

In de omgeving van deze mooie camping is genoeg te zien en te beleven. Zo zijn onder meer steden als Montluçon en Guéret goed bereikbaar. Ook bezoekjes aan mooie kastelen als het kasteel van Boussac en het kasteel van Villemonteix behoren tot de mogelijkheden. Zin in een dagje op het water? Dan is het Lac de Vassivière een leuk uitstapje. Bij dit stuwmeer zijn verschillende leuke strandjes te vinden. Ook kunt u hier kajaks huren waarmee u het meer kunt verkennen. Tot slot zijn er in het departement Creuse, dat bekend staat om haar prachtige natuur, vele leuke wandelroutes te vinden. Castel Camping Le Château de Poinsouze is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Creuse!

Boek uw verblijf op Castel Camping Le Château de Poinsouze

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Creuse!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Creuse ook interessant: