Camping Au Mica

Camping Au Mica is een mooie camping in het hart van het natuurpark Ballons des Vosges, bij het plaatsje Corcieux. De camping ligt in een prachtige groene omgeving, langs een ondiep beekje. Deze camping is een fijne vakantiebestemming voor wie even helemaal tot rust wil komen!

Over camping Au Mica

Camping Au Mica is een middelgrote camping met 78 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten lodges en chalets huren. De verschillende staanplaatsen op deze camping zijn ruim en van elkaar gescheiden door heggen en planten. Er zijn voldoende schaduwplekken, zodat het hier ook tijdens de erg zonnige zomerdagen prima uit te houden is. Op de camping is een mooi zwembad te vinden, met een apart kleutergedeelte. Langs het zwembad staan verschillende ligbedden waar u heerlijk kunt genieten van de zon. Voor de kinderen is er een speeltuin waar zij met andere kinderen kunnen spelen. Uiteraard is er ook altijd voldoende ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Bij de receptie van de camping kunt u fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving van deze camping kunt verkennen. Camping Au Mica is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de Vogezen!
Camping Au Mica

In de omgeving van camping Au Mica

In de omgeving van deze leuke camping is veel te zien en te beleven. Zo kunt u onder meer het mooie Lac de Gérardmer bezoeken. Hier kunt u bootjes en waterfietsen huren voor een heerlijk dagje op het water. Op minder dan een uurtje rijden met de auto ligt het indrukwekkende kasteel Haut-Kœnigsbourg. Dit kasteel staat bekend als een van de mooiste kastelen in dit gedeelte van Frankrijk. Tot slot staat het departement Vosges bekend om de talloze mooie wandelroutes. Dit departement is dan ook een ideale vakantiebestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers!

Boek uw verblijf op camping Au Mica

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vosges!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vosges ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk