Camping de la Moselle

Camping de la Moselle is een mooie camping aan de rivier Moezel, bij de plaats Liverdun in het departement Meurthe-et-Moselle. De camping ligt op een richel. Vanaf het campingterrein kunt u genieten van een prachtig uitzicht op een kasteel. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in het departement Meurthe-et-Moselle!

Over camping de la Moselle

Dit is een middelgrote camping met 200 plaatsen. Op deze mooie camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten tenten en bungalowtenten huren. De verschillende staanplaatsen zijn ruim ingedeeld en liggen verspreid over verschillende grasvelden. Er is vrijwel altijd sprake van voldoende beschutting en privacy door de bomen en andere begroeiing. Op het campingterrein is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een sportveld, waar onder meer gevoetbald kan worden. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de omgeving van deze mooie camping kunt verkennen. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in het departement Meurthe-et-Moselle.
Camping de la Moselle

In de omgeving van camping de la Moselle

In de directe omgeving van deze leuke camping is genoeg te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Meurthe-et-Moselle, onder meer de mooie stad Nancy bezoeken. Bent u geïnteresseerd in de geschiedenis van de Eerste Wereldoorlog? Dan is er veel te zien en te beleven in het aangrenzende departement Meuse. Hier kunt u onder meer de indrukwekkende forten Fort de Vaux, Fort Douaumont en Ouvrage de Froideterre bezoeken!

Boek uw verblijf op camping de la Moselle

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Meurthe-et-Moselle!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Meurthe-et-Moselle ook interessant: