Camping Domaine des Messires

Camping Domaine des Messires is een mooie familiecamping in de bossen bij het plaatsje Herpelmont in het departement Vosges.Camping Domaine des Messires De camping ligt aan een meer waar tijdens de zomermaanden gezwommen kan worden. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor het hele gezin.

Over camping Domaine des Messires

Camping Domaine des Messires is een middelgrote camping met 109 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. Deze camping is ruim opgezet, wat betekent dat er altijd voldoende ruimte is voor de nodige privacy. Doordat de camping op een bosrijk terrein ligt, is er ook altijd sprake van voldoende schaduwplekken. Zo is het hier ook tijdens de erg zonnige zomerdagen prima uit te houden. Doordat de camping aan een mooi meertje gelegen is, kunnen jong en oud heerlijk afkoelen in het water. Verder is er een leuke speeltuin, waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Tel hier nog zowel een volleybalveld als een voetbalveld bij op en het is duidelijk dat er op deze camping altijd wel wat te beleven is.
Tot slot kunt u bij de receptie van de camping fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving kunt verkennen!

In de omgeving van camping Domaine des Messires

In de omgeving van deze leuke camping is enorm veel te zien en te beleven. Zo staat het departement Vosges bekend als een zeer geliefde vakantiebestemming voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Er zijn talloze mooie wandelroutes en fietsroutes te vinden in dit gebied die stuk voor stuk de moeite waard zijn. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping kunt u onder meer het Lac de Gérardmer bezoeken. Rondom dit mooie meer zijn op verschillende plekken bootjes, kano’s en waterfietsen te huur. Een ideaal uitje voor het hele gezin!

Boek uw verblijf op camping Domaine des Messires

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vosges!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vosges ook interessant: