Camping Huttopia Forêt des Vosges

Camping Huttopia Forêt des Vosges is een mooie camping bij het plaatsje Granges-Aumontzey, in het departement Vosges. Deze camping ligt in het hart van de Vogezen, midden in de natuur, op slechts tien kilometer van de grotere plaats Gérardmer. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor wandelaars, natuurliefhebbers en rustzoekers!

Over Camping Huttopia Forêt des Vosges

Camping Huttopia Forêt des Vosges is een kleine camping met slechts 59 plaatsen. Hier kunt u dus helemaal tot rust komen! Er zijn verschillende soorten accommodaties te huur op deze camping, waaronder verschillende soorten hutten en tenten. Doordat het campingterrein middenin een mooi bos ligt, is er sprake van veel begroeiing en schaduw. Er is dan ook vrijwel altijd sprake van voldoende privacy en ook tijdens de warme, zonnige zomerdagen is het hier prima uit te houden. Er is een mooi zwemmeer waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Ook zijn er twee verschillende verwarmde zwembaden. Uiteraard is er ook een apart peuterbadje voor de allerkleinsten. Verder is er een speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen!

In de omgeving van Camping Huttopia Forêt des Vosges

In de omgeving van camping Huttopia Forêt des Vosges is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Vosges, onder meer het mooie Lac de Gérardmer bezoeken. Op verschillende locaties aan dit mooie meer kunt u bootjes, kano´s of waterfietsen huren. Een leuk dagje uit voor het hele gezin! In de aangrenzende regio Elzas kunt u ook veel leuke bezienswaardigheden vinden. Zo behoort onder meer een uitstapje naar het indrukwekkende kasteel Haut-Kœnigsbourg tot de mogelijkheden!

Boek uw verblijf op Camping Huttopia Forêt des Vosges

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vosges!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vosges ook interessant: