Camping le Domaine des Bans

Camping le Domaine des Bans is een mooie camping bij het plaatsje Corcieux in het departement Vosges in Frankrijk.Camping le Domaine des Bans Deze camping is ruim opgezet en ligt zeer gunstig ten opzichte van de vele leuke bezienswaardigheden in Lorraine en Elzas. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie met het hele gezin!

Over camping le Domaine des Bans

Deze mooie camping in het departement Vosges is een zeer grote camping met 704 plaatsen. Op deze camping kunt u verschillende soorten accommodaties huren. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten tenten, stacaravans en cottages huren. De staanplaatsen liggen verspreid over een ruim opgezet terrein met veel begroeiing. Zo is er altijd sprake van voldoende privacy en schaduw tijdens de warme zomerdagen. Op het terrein van de camping zijn maar liefst drie zwembaden te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Zo is er een apart kleuterbad voor de allerkleinsten, een groot openluchtzwembad met glijbanen en een snelstromende rivier en een rechthoekig zwembad. Rondom de zwembaden staan ligstoelen en parasols, zodat u hier heerlijk van de zon kunt genieten. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een sportveld waar u onder meer Jeu-de-boules kunt spelen.
Tot slot zijn er bij de receptie fietsen te huur waarmee u de schitterende omgeving van deze leuke camping in Vosges kunt verkennen.
Camping le Domaine des Bans

In de omgeving van camping le Domaine des Bans

In de omgeving van deze leuke camping in Vosges is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Vosges, onder meer het mooie Lac de Gérardmer bezoeken. Rondom dit mooie meer kunt u op verschillende locaties kano’s waterfietsen of bootjes huren. Een ideaal uitstapje voor het hele gezin!

Boek uw verblijf op camping le Domaine des Bans

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vosges!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vosges ook interessant: