Camping Les Breuils

Camping Les Breuils is een mooie, ruime camping in het departement Meuse. De camping ligt op ongeveer twee kilometer afstand van het historische centrum van de plaats Verdun, waar vele leuke winkels en restaurants te vinden zijn.

Over camping Les Breuils

Camping Les Breuils is een middelgrote camping met 204 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. Op camping Les Breuils is een mooi zwembad te vinden, compleet met twee waterglijbanen en apart kleuterbad. Uiteraard zijn er ook ligbedden, zodat u tijdens de mooie zomerdagen heerlijk van de zon kunt genieten. Op deze camping is altijd sprake van voldoende privacy, want de staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door heggen en bomen. Op camping Les Breuils is altijd wel wat te beleven, waardoor het een ideale vakantiebestemming is voor gezinnen. Zo is er een volleybalveld en een speelplaats voor de kinderen. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Bij de receptie zijn tot slot fietsen te huur waarmee u de prachtige omgeving van deze camping kunt verkennen!

In de omgeving van camping Les Breuils

In de omgeving van deze mooie camping is veel te zien en te beleven. Zo komt u rondom Verdun talloze sporen van de Eerste Wereldoorlog tegen, zoals Fort Douaumont en het Ossuarium van Douaumont. Ook indrukwekkend is een uitstapje naar Butte de Vauquois, Fort Vaux of de ondergrondse citadel van Verdun. Bent u op zoek naar een leuke gezinscamping in een omgeving waar veel te zien en te beleven is? Dan is deze camping een uitstekende vakantiebestemming!

Boek uw verblijf op camping Les Breuils

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Meuse!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Meuse ook interessant: