Camping Porte des Vosges

Camping Porte des Vosges is een mooie camping bij het plaatsje Bulgnéville in het departement Vosges. Deze camping ligt aan de rand van de Vogezen, in een omgeving met wijngaarden en meertjes. Deze camping is een ideale uitvalsbasis om de Vogezen te verkennen!

Over Camping Porte des Vosges

Camping Porte des Vosges is een middelgrote camping met 111 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en tenten huren. De staanplaatsen liggen op licht glooiende velden. Er zijn verschillende plekken, met of zonder schaduw. Op het campingterrein is een mooi buitenzwembad, waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Rondom dit zwembad staan stoelen waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Voor de kinderen is er ook een leuke speeltuin waar zij met andere kinderen kunnen spelen. Doordat de camping ruim is ingericht, is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de prachtige omgeving van deze camping kunt verkennen!
Camping Porte des Vosges

In de omgeving van Camping Porte des Vosges

In de omgeving van Camping Porte des Vosges is veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Vosges, onder meer het mooie Lac de Gérardmer bezoeken. Rondom dit meer zijn verschillende locaties waar u waterfietsen, bootjes of kano’s kunt huren. Een ideaal uitstapje voor het hele gezin! In het aangrenzende departement Meuse kunt u onder meer talloze bezienswaardigheden bezoeken die met de Eerste Wereldoorlog te maken hebben. Stuk voor stuk zeer interessant! Deze camping is dan ook een ideale vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie!

Boek uw verblijf op Camping Porte des Vosges

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vosges!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vosges ook interessant: