Camping Ramstein Plage

Camping Ramstein Plage is een leuke camping bij het plaatsje Baerenthal in het departement Moselle. De camping ligt op loopafstand van de mooie ruïne van kasteel Ramstein en het gelijknamige dorpje. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Moselle voor het hele gezin!

Over camping Ramstein Plage

Deze mooie camping is een relatief grote camping, met 448 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages en chalets huren. De verschillende staanplaatsen liggen op een licht hellend terrein dat is begroeid met bomen. Er zijn voldoende schaduwplekken, zodat het hier ook tijdens de warme zomerdagen goed uit te houden is. In de aangrenzende rivier kan gevist en gezwommen worden. Er is een klein zandstrand met een ligweide waar u heerlijk kunt ontspannen. Ook is er een mooi zwembad te vinden op het campingterrein. Verder is er een speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules!
Camping Ramstein Plage

In de omgeving van camping Ramstein Plage

In de directe omgeving van deze leuke camping is genoeg te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Moselle, onder meer de indrukwekkende Citadel van Bitche bezoeken. Deze enorme citadel torent hoog uit boven de gelijknamige plaats en staat bekend om zijn indrukwekkende muren. Ook is een bezoekje aan Ouvrage Hackenberg, een van de grote verdedigingswerken van de bekende Franse Maginotlinie, absoluut de moeite waard. Er is zoveel te zien en te beleven in het departement Moselle dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Ramstein Plage

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Moselle!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Meurthe-et-Moselle ook interessant: