Flower Camping La Sténiole

Flower Camping La Sténiole is een gezellige familiecamping bij het plaatsje Granges-sur-Vologne in het departement Vosges. De camping ligt op een mooi groen, bosrijk terrein en is een meer dan geschikte uitvalsbasis voor een fijne vakantie in dit gebied!

Over Flower Camping La Sténiole

Flower Camping La Sténiole is een middelgrote camping met 160 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets en stacaravans huren. De verschillende staanplaatsen zijn ruim ingericht en liggen op een groen, bosrijk terrein. De meeste staanplaatsen zijn omgeven door hoge heggen, waardoor er vrijwel altijd sprake is van voldoende privacy. Op het terrein van de camping is een mooi zwembad te vinden, waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Rondom het zwembad staan ligstoelen, waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Verder zijn er voldoende sport- en spelactiviteiten, waardoor kinderen zich niet hoeven te vervelen. Zo is er onder meer een voetbalveld, een volleybalveld en een leuk meer waar je met een kano of een rubberboot kunt varen.

Wanneer u op zoek bent naar een leuke familiecamping in het departement Vosges, dan is Flower Camping La Sténiole een uitstekende keuze!

In de omgeving van Flower Camping La Sténiole

In de omgeving van Flower Camping La Sténiole is genoeg te zien en te beleven. Zo is uw vakantie in het mooie departement Vosges eigenlijk niet compleet zonder een bezoekje aan het Lac de Gérardmer. Op verschillende locaties bij het meer kunt u bootjes huren, een absolute aanrader! Ook loopt er een mooie wandelroute rondom het meer, waar wandelaars en natuurliefhebbers kunnen genieten van de prachtige omgeving. Het departement Vosges is een prima vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie!

Boek uw verblijf op Flower Camping La Sténiole

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vosges!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vosges ook interessant: