Flower camping Verte Vallée

Flower camping Verte Vallée is een mooie camping bij het plaatsje Xonrupt Longemer, in het departement Vosges. De camping ligt op 400 meter van het mooie Lac de Longemer, in het regionaal natuurpark Ballons des Vosges. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers!

Over Flower camping Verte Vallée

Flower camping Verte Vallée is een middelgrote camping met 147 plaatsen. Er zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u onder meer verschillende soorten cottages en safaritenten huren. De ruime staanplaatsen zijn afgebakend met struiken en bomen. Er is altijd sprake van voldoende privacy. Ook tijdens de warme zomerdagen is het prima uit te houden op deze camping. Er zijn namelijk voldoende schaduwplekken zodat u heerlijk in de schaduw kunt genieten van een goed boek. Ook is er een mooi zwembad waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Verder is er een speeltuin voor de kinderen en is er een strandje bij het Lac de Longemer. Voor de sportievelingen is er een tennisbaan en uiteraard is er altijd voldoende ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-Boules. Tot slot kunt u bij de receptie fietsen huren waarmee u de mooie omgeving van deze camping kunt verkennen!

In de omgeving van Flower camping Verte Vallée

In de omgeving van Flower camping Verte Vallée is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld het prachtige Lac de Gérardmer bezoeken. Dit meer is ontstaan in de laatste ijstijd en is een geliefde bestemming. Zo kunt u op verschillende locaties bij dit mooie meer bootjes, kano’s of waterfietsen huren. In de aangrenzende regio Elzas zijn tal van mooie kastelen te vinden, waaronder Kasteel Haut-Kœnigsbourg, Château de Fleckenstein en Château du Hohlandsbourg!

Boek uw verblijf op Flower camping Verte Vallée

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vosges!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vosges ook interessant: