Camping Castel La Bien Assise

Camping Castel La Bien Assise ligt op ongeveer tien minuten rijden van de plaats Calais, in een prachtig groen heuvellandschap.Camping Castel La Bien Assise De camping ligt op het landgoed van een mooi kasteel en heeft een parkachtige uitstraling.

Over camping Castel La Bien Assise

Camping Castel La Bien Assise is een middelgrote camping met 198 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets, stacaravans en tenten huren. De camping staat bekend om zijn mooie ruime staanplaatsen, die afgebakend zijn met struiken en hagen. De verschillende staanplaatsen liggen verspreid rondom het kasteel. Op camping Castel La Bien Assise is een mooi zwembad aanwezig waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Er is een waterglijbaan en een apart kleuterbad. Hiernaast is er een leuke buitenspeeltuin voor de kinderen. Verder zijn er 3 tafeltennistafels, een midgetgolfbaan, een tennisbaan en een volleybalveld. Met andere woorden: op deze leuke camping hoeft niemand zich te vervelen!
Camping Castel La Bien Assise

In de omgeving van camping Castel La Bien Assise

In de omgeving van camping Castel La Bien Assise is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de prachtige kliffen van Cap Blanc-Nez bezichtigen. Deze kliffen behoren tot de mooiste in zijn soort in Frankrijk. Een bezoekje aan het Canadese memorial bij Vimy is een onvergetelijke ervaring. Dit oorlogsmonument is opgericht ter nagedachtenis aan de Canadese soldaten die hier sneuvelden tijdens de Eerste Wereldoorlog. Tot slot is ook een uitstapje naar de mooie kustplaats Boulogne-sur-Mer absoluut de moeite waard. In het mooie historische centrum van deze mooie plaats is altijd wel wat te zien of te beleven!

Boek uw verblijf op camping Castel La Bien Assise

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Pas-de-Calais!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Pas-de-Calais ook interessant: