Camping Les Pommiers des Trois Pays

Camping Les Pommiers des Trois Pays is een mooie camping bij het plaatsje Licques en ligt in het hart van het Parc naturel régional des caps et marais d’Opale.Camping Les Pommiers des Trois Pays Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers!

Over camping Les Pommiers des Trois Pays

Camping Les Pommiers des Trois Pays is een middelgrote camping met 79 plaatsen. Op het terrein van deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en chalets huren. Op de camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud zich prima kunnen vermaken tijdens de warme zomerdagen. Voor de allerkleinsten is er een apart kleuterbad met een glijbaantje. Voor de kinderen is er ook een speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Uw kinderen hoeven zich dus nooit te vervelen wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping. In de nabijheid van de camping zijn talloze mooie wandelroutes en fietsroutes. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving kunt verkennen. Wanneer u op zoek bent naar een leuke camping in het departement Pas-de-Calais is camping Les Pommiers de Trois Pays een uitstekende keuze!

In de omgeving van camping Les Pommiers des Trois Pays

In de omgeving van deze leuke camping is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de leuke plaats Boulogne-sur-Mer bezoeken. In het historische centrum van deze mooie plaats kunt u gerust enkele uren doorbrengen zonder dat u raakt uitgekeken. Ook een bezoekje aan Cap Blanc-Nez is aan te raden. Dit is de meest noordelijke klif van Frankrijk en staat bekend als een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden in deze streek!

Boek uw verblijf op camping Les Pommiers des Trois Pays

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Pas-de-Calais!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Pas-de-Calais ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk