Camping Castel Château de Lez-Eaux

Camping Castel Château de Lez-Eaux is een mooie camping op een oud landgoed rondom een kasteel bij de plaats Saint-Pair-sur-Mer in het departement Manche.Camping Castel Château de Lez-Eaux Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de regio Basse-Normandie met het hele gezin!

Over camping Castel Château de Lez-Eaux

Camping Castel Château de Lez-Eaux is een middelgrote camping met 229 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets en stacaravans huren. De verschillende staanplaatsen liggen verspreid over het terrein en zijn afgescheiden door bomen en lage heggen. Op camping Castel Château de Lez-Eaux hoeft niemand zich te vervelen. Zo is er een mooi zwembad waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de mooie zomerdagen. Even geen zin om in het zwembad te zwemmen? De prachtige Normandische kust ligt op slechts drie kilometer afstand van de camping. Verder is er op het terrein van de camping een leuke speeltuin voor de kinderen, een voetbalveld en een volleybalveld. Tot slot zijn er bij de receptie fietsen te huur waarmee u de prachtige omgeving van de camping kunt verkennen.
Camping Castel Château de Lez-Eaux

In de omgeving van camping Castel Château de Lez-Eaux

In de omgeving van camping Castel Château de Lez-Eaux is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust enkele weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping kunt u onder meer het wereldberoemde invasiestrand Utah Beach bezoeken. Ook een uitstapje naar het mooie Château de Pirou is de moeite waard. Hiernaast is er ook aan mooie plaatsen geen gebrek in het departement Manche. Zo moet u mooie plaatsen als Barfleur, Saint-Mère-Église en het wereldberoemde Mont Saint-Michel echt eens gezien hebben!

Boek uw verblijf op camping Castel Château de Lez-Eaux

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Manche in de regio Basse-Normandie!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Manche ook interessant: