Camping Castel Le Brévedent

Camping Castel Le Brévedent is een mooie camping in het departement Calvados, dat deel uit maakt van de regio Basse-Normandie. De camping ligt in de tuin van een oud landhuis aan een smal beekje. Deze camping is een fijne uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in Calvados met het hele gezin!

Over camping Castel Le Brévedent

Camping Castel Le Brévedent is een middelgrote camping met 132 plaatsen. Op deze camping kunt u verschillende soorten accommodaties huren, waaronder verschillende soorten safaritenten en cottages. De staanplaatsen op camping Castel Le Brévedent zijn van elkaar gescheiden door een grote verscheidenheid aan bomen en struiken. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy en schaduwplekken voor tijdens de warme zomerdagen. Op de camping is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud uren door kunnen brengen. Kinderen kunnen hiernaast ook met leeftijdsgenootjes spelen in de speeltuin. Verder is er ook een midgetgolfbaan, een sportterrein en een volleybalveld. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de schitterende omgeving van deze leuke camping kunt verkennen. Camping Castel Le Brévedent is een hele fijne vakantiebestemming voor het hele gezin!

In de omgeving van camping Castel Le Brévedent

In de omgeving van camping Castel Le Brévedent is veel te zien en te beleven. Vanaf deze leuke camping zijn indrukwekkende locaties als de bekende invasiestranden Omaha Beach en Utah Beach goed bereikbaar. Ook is een bezoekje aan Pointe du Hoc aan te raden. Bij Longues-sur-Mer kunt u de kustbatterij bezoeken die tijdens de Tweede Wereldoorlog deel uit maakte van de Duitse Atlantikwall. Ook is er geen gebrek aan mooie plaatsen in het departement Calvados. Zo moet u mooie plaatsen als Bayeux, Caen en Honfleur echt eens gezien hebben. In elk van deze plaatsen kunt u gerust een middag rondbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen. Honfleur staat bekend om zijn schilderachtig mooie haven en is onder meer geschilderd door de schilders Gustave Courbet en Claude Monet!

Boek uw verblijf op camping Castel Le Brévedent

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Calvados!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Calvados ook interessant: