Camping Huttopia Calvados-Normandie

Camping Huttopia Calvados-Normandie is een mooie camping, gelegen in een boomgaard. Het sfeervolle kampeerterrein is ideaal voor jonge gezinnen, want er is iedere dag wel weer wat nieuws te beleven. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Calvados!

Over camping Huttopia Calvados-Normandie

Camping Huttopia Calvados-Normandie is een middelgrote camping met 180 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten tenten en chalets huren. De staanplaatsen op camping Huttopia Calvados-Normandie verschillen van grootte en zijn afgebakend door fruitbomen. Er is een mooi buitenzwembad bij de camping, op een nabijgelegen kasteeldomein, waar campinggasten gratis gebruik van mogen maken. Hier kunnen jong en oud heerlijk afkoelen tijdens de warme zomerdagen. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een basketbalveld, een midgetgolfbaan en een voetbalveld. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. Tot slot kunnen er bij de receptie fietsen gehuurd worden. Bent u op zoek naar een leuke vakantiebestemming voor het hele gezin in het departement Calvados? Dan is camping Huttopia Calvados-Normandie een uitstekende keuze!
Camping Huttopia Calvados-Normandie

In de omgeving van camping Huttopia Calvados-Normandie

In de omgeving van deze leuke camping is veel te zien en te beleven. Zo staat het departement Calvados bekend om de vele bezienswaardigheden die te maken hebben met de Tweede Wereldoorlog. Van indrukwekkende invasiestranden als Utah Beach en Omaha Beach tot aan het evenzo indrukwekkende Pointe du Hoc. Ook zijn uitstapjes naar mooie plaatsen als Caen, Beuvron-en-Auge en Bayeux absoluut de moeite waard. In het veelzijdige departement Calvados kunt u gerust enkele weken vakantie doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Huttopia Calvados-Normandie

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Basse-Normandie!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Calvados ook interessant: