Camping La Gallouette

Camping La Gallouette is een leuke familiecamping bij het plaatsje Saint-Vaast-la-Hougue in het departement Manche, dat deel uit maakt van de regio Basse-Normandie.Camping La Gallouette De camping ligt op een steenworp afstand van zee en is een geweldige uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de regio Basse-Normandie.

Over camping La Gallouette

Camping La Gallouette is een middelgrote camping met 191 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets en stacaravans huren, waaronder stacaravans met zeezicht. De verschillende staanplaatsen zijn afgebakend door heggen en liggen daardoor redelijk beschut. Er is altijd sprake van voldoende privacy. Op het terrein van de camping is een fijn zwembad te vinden waar iedereen lekker af kan koelen tijdens de warme zomerdagen. Voor de kleintjes is er een apart kinderbad met een mini glijbaan. Verder is er een speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen, een voetbalveld en een basketbalveld. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Omdat de camping nagenoeg aan zee ligt, behoren ook dagjes op het strand tot de mogelijkheden. Camping La Gallouette is dan ook een prima vakantiebestemming voor het hele gezin!

In de omgeving van camping La Gallouette

In de omgeving van camping La Gallouette is genoeg te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de indrukwekkende invasiestranden Utah Beach en Omaha Beach bezoeken, evenals de minstens net zo indrukwekkende Pointe du Hoc. Ook een uitstapje naar Le Mont Saint-Michel is de moeite waard. Ook plaatsen als Barfleur, Bayeux, Caen en Honfleur zijn leuk om te bezoeken. In de omgeving van deze leuke camping is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust enkele weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping La Gallouette

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping in het departement Manche? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Basse-Normandie!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Manche ook interessant: