Camping La Roseraie d’Omaha

Camping La Roseraie d’Omaha is een leuke familiecamping bij het plaatsje Surrain, in het departement Calvados in de regio Basse-Normandie. Zoals de naam al doet vermoeden ligt deze camping niet ver van de wereldberoemde invasiestranden Omaha Beach en Utah Beach. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in deze streek.

Over camping La Roseraie d’Omaha

Camping La Roseraie d’Omaha is een middelgrote camping met 87 plaatsen. Op het terrein van deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en chalets huren. De mooie staanplaatsen worden van elkaar gescheiden door heggen. Zo is er altijd sprake van voldoende privacy. Op de camping is een mooi verwarmd zwembad met schuifdak te vinden. Ook aan de allerkleinsten is gedacht, want er is een apart kleuterbad. Ook is er een speeltuin voor de kinderen, compleet met springkussen. Verder zijn er tafeltennistafels, is er een voetbalveld, een midgetgolfbaan en uiteraard kan ook een Jeu-de-boules-baan niet ontbreken. Bent u op zoek naar een leuke camping voor het hele gezin in het departement Calvados? Dan is Camping La Roseraie d’Omaha een uitstekende optie!

In de omgeving van camping La Roseraie d’Omaha

In de omgeving van camping La Roseraie d’Omaha is veel te zien en te beleven. Zo kunt u de indrukwekkende invasiestranden Omaha Beach en Utah Beach bezoeken. Ook een uitstapje naar Point du Hoc is de moeite waard. Deze strategisch belangrijke klip werd zwaar verdedigd door de Duitsers. De Geallieerde kruisers vuurden duizenden granaten af op deze klip. Tot op de dag van vandaag zijn de talloze kraters in het landschap nog goed zichtbaar. Tot slot is ook een bezoekje aan het schilderachtige havenplaatsje Honfleur, of de mooie steden Bayeux en Caen absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping La Roseraie d’Omaha

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Calvados!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Calvados ook interessant: