Camping L’Aiguille Creuse

Camping L’Aiguille Creuse is een leuke familiecamping.Camping L'Aiguille Creuse De camping ligt aan de rand van het plaatsje Les Loges in het departement Seine-Maritime. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de regio Haute-Normandie!

Over camping L’Aiguille Creuse

Camping L’Aiguille Creuse is een middelgrote camping met 135 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. De staanplaatsen op deze camping zijn ruim en liggen in een cirkel om het sanitair gebouw. De plekken zijn van elkaar gescheiden door halfhoge heggen, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy. Op deze camping is altijd wel wat te beleven. Zo is er een mooi zwembad waar jong en oud zich uren kunnen vermaken tijdens de mooie zomerdagen. Verder is er een speeltuin voor de kinderen, een sportveld en is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Ook dagjes aan zee behoren tot de mogelijkheden, want het strand ligt op slechts zes kilometer afstand vanaf de camping. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de omgeving van deze camping kunt verkennen!
Camping L'Aiguille Creuse

In de omgeving van camping L’Aiguille Creuse

In de omgeving van camping L’Aiguille Creuse is erg veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Seine-Maritime, onder meer de mooie abdij van Jumièges bezoeken. Ook een uitstapje naar de mooie kliffen van Étretat is de moeite waard. Ook aan mooie steden en dorpen is er geen gebrek in het departement Seine-Maritime. Zo kunt u voor een uitgebreid bezoek aan de mooie stad Rouen, waarbij u onder meer de kathedraal van Rouen kunt bezichtigen, gerust een dag de tijd nemen. Voor de liefhebbers van charmante plaatsjes is een bezoekje aan Veules-les-Roses absoluut aan te raden!

Boek uw verblijf op camping L’Aiguille Creuse

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Seine-Maritime!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Seine-Maritime ook interessant: