Camping L’Anse du Brick

Camping L’Anse du Brick is een prachtige, parkachtige terrassencamping bij het plaatsje Maupertus-sur-Mer in het departement Manche.Camping L’Anse du Brick De camping ligt direct aan de Normandische kust en kijkt uit over de baai Anse du Brick. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de regio Basse-Normandie!

Over camping L’Anse du Brick

Camping L’Anse du Brick is een middelgrote camping met 230 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages en chalets huren. De staanplaatsen zijn vlak en van elkaar gescheiden door bomen en beplanting. Zo is er altijd sprake van voldoende privacy en schaduw. Op de camping zijn twee mooie zwembaden te vinden, waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Voor de allerkleinsten is er een apart kleuterbad. Voor de kinderen is er zowel een buitenspeeltuin als een overdekte speeltuin waar zij met andere kinderen kunnen spelen. Ook is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich werkelijk geen moment hoeven te vervelen. Verder is er een tennisbaan, een voetbalveld en een volleybalveld. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de mooie omgeving van camping L’Anse du Brick kunt verkennen.
Camping L’Anse du Brick

In de omgeving van camping L’Anse du Brick

In de omgeving van camping L’Anse du Brick is veel te zien en te beleven. Zo is een uitstapje naar het wereldberoemde schiereiland Mont Saint-Michel een onvergetelijke ervaring. Ook een uitstapje naar Utah Beach is de moeite waard. Dit strand is bekend om de enorme invasie van de Geallieerden op 6 juni 1944, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Iets verder, in het aangrenzende departement Calvados, kunt u de indrukwekkende klip Pointe du Hoc bezoeken. Er is zoveel te zien in de omgeving van deze leuke camping dat u hier gerust enkele weken vakantie kunt doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping L’Anse du Brick

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping in het departement Manche? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Basse-Normandie!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Manche ook interessant: