Camping L’Île des Trois Rois

Camping L’Île des Trois Rois is een mooie, langgerekte camping langs de rivier Seine bij het plaatsje Les Andelys.Camping L’Île des Trois Rois Vanaf uw staanplaats kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het indrukwekkende Château Gaillard!

Over camping L’Île des Trois Rois

Camping L’Île des Trois Rois is een grote camping met 300 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en tenten huren. De verschillende plaatsen zijn ruim ingericht en van elkaar gescheiden door lage heggen. Verschillende plaatsen bieden uitzicht op de rivier Seine. Op deze camping hoeft niemand zich te vervelen. Zo is er een mooi zwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een apart kleuterbad en zijn er ligbedden beschikbaar waar u van de zon kunt genieten. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en is er een animatieteam. Op camping L’Île des Trois Rois is er altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Ook is er een sportveld en kunt u fietsen huren bij de receptie. Op deze camping hoeft u zich geen moment te vervelen!

In de omgeving van camping L’Île des Trois Rois

In de omgeving van camping L’Île des Trois Rois is veel te zien en te beleven. Zo is een uitstapje naar het indrukwekkende Château Gaillard absoluut de moeite waard. Vanuit dit kasteel kunt u genieten van een mooi uitzicht over de camping en het nabijgelegen plaatsje Les Andelys. Een wandeling door dit plaatsje is ook aan te raden. De gezellige straatjes en mooie huisjes maken dit een van de mooiste plaatsjes in het departement Eure. Tot slot is ook een uitstapje naar het mooie plaatsje Vernon, of de mooie stad Rouen aan te raden!

Boek uw verblijf op camping L’Île des Trois Rois

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Eure!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Eure ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk