Camping Port’Land

Camping Port’Land is een ruim opgezette, parkachtige camping bij het kustplaatsje Port-en-Bessin, in het departement Calvados.Camping Port'Land De camping ligt niet ver van het wereldberoemde invasiestrand Omaha Beach en is een ideale uitvalsbasis voor een leuke vakantie in de regio Basse-Normandie.

Over camping Port’Land

Camping Port’Land is een grote camping met 273 plaatsen. Op deze mooie camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en huisjes te huren. De verschillende plaatsen zijn ruim opgezet en zijn van elkaar gescheiden door heggen en hoog struikgewas. Er is dan ook altijd sprake voldoende privacy en rust. Op camping Port’Land is een mooi zwembad te vinden waar u heerlijk af kunt koelen tijdens de warme zomerdagen. Uiteraard is er een apart gedeelte voor de allerkleinsten en zijn er genoeg ligstoelen te vinden. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping hoeft niemand zich te vervelen. Zo is er een leuke speeltuin voor de kinderen, evenals een sportterrein en een volleybalveld. Tot slot is er op deze camping een goed restaurant te vinden waar maaltijden af kunt halen. Deze camping is een prima vakantiebestemming voor het hele gezin!
Camping Port'Land

In de omgeving van camping Port’Land

In de omgeving van camping Port’Land is enorm veel te zien en te beleven. Van bezoekjes aan de indrukwekkende invasiestranden Omaha Beach en Utah Beach tot een uitstapje naar het mooie kasteel van Caen. Voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog zijn ook uitstapjes naar Batterie de Longues-sur-Mer en Pointe du Hoc absoluut de moeite waard. Tel hier de vele mooie plaatsen in de omgeving bij op, waaronder Bayeux, Caen en Honfleur, en het is duidelijk dat u gerust enkele weken vakantie door kunt brengen op deze camping!

Boek uw verblijf op camping Port’Land

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Basse-Normandie!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Calvados ook interessant: