Camping Sandaya La Côte de Nacre

Camping Sandaya La Côte de Nacre is een leuke familiecamping bij het plaatsje Saint-Aubin-sur-Mer in het departement Calvados.Camping Sandaya La Côte de Nacre De camping ligt op slechts 600 meter afstand van zee, wat deze camping een ideale vakantiebestemming maakt voor een fijne strandvakantie in de regio Basse-Normandie!

Over camping Sandaya La Côte de Nacre

Camping Sandaya La Côte de Nacre is een grote camping met 500 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier verschillende soorten cottages huren. De camping ligt op een mooi, parkachtig terrein. De verschillende plaatsen zijn van elkaar gescheiden door struikgewas, lage heggen, bomen en subtropische planten. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy en schaduwplekken. Op deze camping is altijd wel wat te beleven. Zo is er zowel een overdekt zwembad als een buitenzwembad, compleet met waterglijbaan en apart kleuterbad. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. U kunt helemaal tot rust komen in de sauna of het stoombad. Voor de sportievelingen onder ons is er een sportterrein waar bijvoorbeeld gevoetbald kan worden. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de omgeving van camping Sandaya La Côte de Nacre kunt verkennen.
Camping Sandaya La Côte de Nacre

In de omgeving van camping Sandaya La Côte de Nacre

In de omgeving van camping Sandaya La Côte de Nacre is enorm veel te zien en te beleven. Van de welbekende invasiestranden als Omaha Beach en Utah Beach tot aan het indrukwekkende Pointe du Hoc. Pointe du Hoc is een hoge klip waar zwaar om gevochten is tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ook een bezoekje aan het mooie Château de Carrouges is de moeite waard. Tot slot zijn ook leuke plaatsen als Caen en het prachtige kustplaatsje Honfleur de moeite waard om met een bezoekje te vereren!

Boek uw verblijf op camping Sandaya La Côte de Nacre

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Basse-Normandie!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Calvados ook interessant: