Camping Castel Château de Chanteloup

Camping Castel Château de Chanteloup is een leuke familiecamping bij het plaatsje Sillé-le-Philippe, in het departement Sarthe.Camping Castel Château de Chanteloup De camping ligt bij een kasteel, in een schitterende omgeving. Deze camping is een ideale vakantiebestemming voor rustzoekers!

Over camping Castel Château de Chanteloup

Camping Castel Château de Chanteloup is een middelgrote camping met 115 plaatsen. Op het terrein van de camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende gîtes en tenten huren. De staanplaatsen op deze camping zijn ruim opgezet en liggen in op een bosrijk, licht glooiend terrein. De verschillende plaatsen worden afgebakend door bomen, struiken, bloembedden en houtstapels. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy. Op camping Castel Château de Chanteloup zijn twee zwembaden te vinden en een apart kleuterbad voor de allerkleinsten. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met andere kinderen kunnen spelen. Verder is er een voetbalveld en een volleybalveld. Uiteraard is er ook altijd voldoende ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. Ook is er een visvijver. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving van deze leuke camping kunt verkennen!

In de omgeving van camping Castel Château de Chanteloup

In de omgeving van camping Castel Château de Chanteloup is genoeg te zien en te beleven. U kunt dan ook gerust enkele weken vakantie doorbrengen op deze leuke camping zonder dat u zich hoeft te vervelen. Zo kunt u bijvoorbeeld de prachtige abdij van Épau bezoeken. Deze voormalige cisterciënzer abdij ligt aan de over van de rivier Huisne, net buiten de leuke stad Le Mans. Ook leuk is een bezoekje aan het kasteel van Le Lude. Dit kasteel is een van de kastelen uit de architecturale periode van de eerste Franse renaissance en staat onder meer bekend om de prachtige tuinen!

Boek uw verblijf op camping Castel Château de Chanteloup

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping in het departement Sarthe? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Pays de la Loire!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Sarthe ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk