Camping Domaine de l’Étang

Camping Domaine de l’Étang is een gezellige familiecamping bij het plaatsje Brissac-Quincé in het departement Maine-et-Loire.Camping Domaine de l’Étang De camping ligt in een landelijk gebied en is omgeven door natuur, waardoor u hier helemaal tot rust kunt komen. Met de vele leuke bezienswaardigheden in de nabije omgeving is deze camping een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in het departement Maine-et-Loire.

Over camping Domaine de l’Étang

Camping Domaine de l’Étang is een middelgrote camping met 146 plaatsen. De staanplaatsen zijn elk minimaal 100 vierkante meter groot en zijn van elkaar gescheiden door heggen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten luxe safaritenten, stacaravans en chalets huren. Op deze leuke camping is altijd wel wat te beleven. Zo is er een mooi zwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een apart pierenbadje voor de kleintjes. Voor de visliefhebbers onder ons is er een mooie visvijver en uiteraard kan ook een speeltuin niet ontbreken. Hiernaast is er natuurlijk altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Op de camping is iedere dag vers brood verkrijgbaar waardoor u de dag meteen goed begint. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de mooie omgeving van deze camping kunt verkennen.
Camping Domaine de l’Étang

In de omgeving van camping Domaine de l’Étang

In de omgeving van camping Domaine de l’Étang is enorm veel te zien en te beleven. Zo ligt het mooie kasteel van Brissac niet ver van de camping. Dit kasteel staat bekend als een van de mooiste kastelen in de regio Pays de la Loire en is dan ook absoluut een bezoekje waard. In de binnenstad van de mooie stad Angers ligt het kasteel van Angers, dat eveneens leuk is om te bezoeken. Ook een bezoekje aan de mooie abdij van Fontevraud kan eigenlijk niet ontbreken wanneer u uw vakantie doorbrengt in het departement Maine-et-Loire!

Boek uw verblijf op camping Domaine de l’Étang

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping in het departement Maine-et-Loire? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Pays de la Loire!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Maine-et-Loire ook interessant: