Camping Eléovic

Camping Eléovic is een leuke, rustig gelegen camping bij het plaatsje Préfailles in het departement Loire-Atlantique. Vanaf het campingterrein kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de oceaan!

Over camping Eléovic

Camping Eléovic is een middelgrote camping met 153 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en eco-logdes huren. De verschillende staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door lage heggen en zijn ruim ingedeeld. Er is dan ook vrijwel altijd sprake van voldoende privacy. Dankzij de begroeiing zijn er ook voldoende schaduwplekken voor tijdens de zonnige zomerdagen. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping hoeft u zich geen moment te vervelen. Zo is er een mooi zwembad, evenals een jacuzzi. Voor de kinderen is er een speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Verder is er ook een sportterrein, is er altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules en kunt u fietsen huren bij de receptie. Vanaf het campingterrein loopt u via de trappen zo naar een zandstrandje.

In de omgeving van camping Eléovic

In de omgeving van camping Eléovic is veel te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de leuke stad Nantes bezoeken. Hier is altijd wel wat te doen. In het centrum van de stad ligt het kasteel van de hertogen van Bretagne. Een bezoekje aan dit kasteel is leuk voor het hele gezin. Ook een bezoekje aan het Château de Clisson is de moeite waard. Tot slot behoren ook uitstapjes naar mooie plaatsen als Guérande en de charmante badplaats Pornic tot de mogelijkheden. Er is zoveel te zien en te doen in de omgeving van deze camping dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Eléovic

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een fijne vakantie in het departement Loire-Atlantique!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Loire-Atlantique ook interessant: