Camping La Guichardière

Camping La Guichardière is een rustig gelegen camping bij de plaats La Plaine-sur-Mer in het departement Loire-Atlantique.Camping La Guichardière Deze camping ligt niet ver van zee en is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen!

Over camping La Guichardière

Camping La Guichardière is een middelgrote camping met 230 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. De verschillende plekken zijn goed van elkaar gescheiden door hoge loofbomen en heggen. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy en schaduw tijdens de zonnige zomerdagen. Op het terrein van camping La Guichardière is een mooi, rechthoekig buitenzwembad te vinden waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Uiteraard is er ook een apart kleuterbad. Er kan ook in zee gezwommen worden, want het strand ligt op minder dan 500 meter lopen. Verder is er op de camping een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen, een midgetgolfbaan en een sportterrein. Uiteraard is er altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. Tot slot kunnen er bij de receptie fietsen gehuurd worden om de omgeving van de camping te verkennen!

In de omgeving van camping La Guichardière

In de omgeving van camping La Guichardière is enorm veel te zien en te beleven. Zo kunt u wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping bijvoorbeeld het indrukwekkende Château de Clisson bezoeken. Ook een uitstapje naar het prachtige kasteel van de Hertogen van Bretagne, dat in de mooie stad Nantes gelegen is, is meer dan de moeite waard om te bezoeken. Ook zijn er in de omgeving van de camping verschillende mooie plaatsen te vinden. Zo zijn wandelingen door plaatsjes als Guérande en Pornic absoluut aan te raden!

Boek uw verblijf op camping La Guichardière

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Loire-Atlantique!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Loire-Atlantique ook interessant: