Camping La Vallée des Vignes

Camping La Vallée des Vignes is een rustige, parkachtige camping in het departement Maine-et-Loire, dat deel uit maakt van de regio Pays de la Loire. De camping ligt aan de rivier Layon, bij het plaatsje Concourson-sur-Layon. Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in Maine-et-Loire!

Over camping La Vallée des Vignes

Camping La Vallée des Vignes is een middelgrote camping met 85 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier verschillende soorten tenten en ook stacaravans huren. De verschillende plaatsen op deze camping zijn ruim ingedeeld en van elkaar gescheiden door heesters en bomen. Er is altijd sprake van voldoende ruimte en privacy. Camping La Vallée des Vignes is een rustige camping, maar dat betekent niet dat er niets te beleven is. Zo is er een mooi buitenzwembad waar jong en oud tijdens de warme zomerdagen heerlijk kunnen afkoelen in het water. Uiteraard is er ook een apart peuterbad, zodat ook de allerkleinsten zich kunnen vermaken. Verder is er een voetbalveld, een volleybalveld en ook een midgetgolfbaan. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving van camping La Vallée des Vignes kunt verkennen.
Camping La Vallée des Vignes

In de omgeving van camping La Vallée des Vignes

In de omgeving van camping La Vallée des Vignes is veel te zien en te beleven. Zo zijn uitstapjes naar mooie kastelen als het kasteel van Angers en het kasteel van Brissac absoluut de moeite waard. Beide kastelen zijn zeer indrukwekkend en moet u dan ook echt eens gezien hebben. Ook een bezoekje aan de abdij van Fontevraud is aan te raden. Deze mooie abdij behoort tot de best bewaard gebleven kloostergebouwen ter wereld en staat bekend als een van de mooiste bezienswaardigheden van de regio Pays de la Loire. In de omgeving van de camping is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust enkele weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping La Vallée des Vignes

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Maine-et-Loire!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Maine-et-Loire ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk