Camping Les Cyprès

Camping Les Cyprès is een leuke familiecamping bij het plaatsje Saint-Gilles-Croix-de-Vie, in het departement Vendée.Camping Les Cyprès De camping ligt op een mooi groen, bos- en duingebied, met een directe toegang tot het strand. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke strandvakantie met het hele gezin!

Over camping Les Cyprès

Camping Les Cyprès is een grote camping met 300 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. De verschillende plaatsen worden van elkaar gescheiden door middelhoge heggen en staan op een bebost terrein. Zo is er altijd voldoende schaduw en privacy. Op camping Les Cyprès is een mooi zwembad te vinden waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Uiteraard is er ook een apart kleuterbadje en staan er ligstoelen waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en ook is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Verder is er een sportveld en is er altijd ruimte voor een spelletje jeu-de-boules. Vanaf het terrein van de camping wandelt u bovendien zo het strand op!

In de omgeving van camping Les Cyprès

In de omgeving van camping Les Cyprès is veel te zien en te beleven. Zo kunt u dagjes op het strand afwisselen met het bezoeken van leuke bezienswaardigheden als Île de Noirmoutier, de abdij van Nieul-sur-l’Autise of Passage du Gois. Bent u een liefhebber van charmante plaatsjes? Dan is een wandeling door het schitterende plaatsje Vouvant absoluut de moeite waard. Bent u op zoek naar een leuke vakantiebestemming voor het hele gezin? Dan is deze leuke familiecamping een uitstekende keuze!

Boek uw verblijf op Camping Les Cyprès

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vendée!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vendée ook interessant: