Camping Les Mizottes

Camping Les Mizottes is een leuke familiecamping bij het plaatsje Saint-Michel-en-l’Herm, in het departement Vendée. De camping ligt slechts vijf kilometer van meerdere mooie stranden en is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in de regio Pays de la Loire.

Over camping Les Mizottes

Camping Les Mizottes is een middelgrote camping met 153 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. De plaatsen op deze camping zijn ruim ingericht en van elkaar gescheiden door bomen en lage heggen. Er is vrijwel altijd sprake van voldoende privacy en schaduw. Op het terrein van de camping zijn twee mooie zwembaden te vinden, namelijk een rechthoekig buitenzwembad en een binnenzwembad. Bij het buitenzwembad is tevens een zonneterras waar u heerlijk kunt relaxen op een van de ligbedden. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven op deze camping. Zo is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Bij de receptie zijn fietsen te huur waarmee u de omgeving van camping Les Mizottes kunt verkennen.
Camping Les Mizottes

In de omgeving van camping Les Mizottes

In de omgeving van camping Les Mizottes is genoeg te zien en te beleven. Zo kunt u onder meer het indrukwekkende Château de Tiffauges bezoeken. Een bezoekje aan dit kasteel is leuk voor jong en oud. Ook is een bezoekje aan de mooie abdij van Nieul-sur-l’Autise de moeite waard. Voor de kust liggen de mooie eilanden Île de Noirmoutier en het Île d’Yeu, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen!

Boek uw verblijf op camping Les Mizottes

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze leuke camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vendée!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vendée ook interessant: