Camping Les Tournesols

Camping Les Tournesols is een leuke, parkachtige camping bij het plaatsje Le Grez in het departement Sarthe. Deze gezellige gezinscamping is lekker rustig en is een ideale uitvalsbasis voor een vakantie in dit gedeelte van de regio Pays de la Loire.

Over camping Les Tournesols

Camping Les Tournesols is een middelgrote camping met 75 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten bungalowtenten en lodges huren. De staanplaatsen zijn ruim ingericht en van elkaar gescheiden door lage heggen, planten en bomen. Er is vrijwel altijd sprake van voldoende privacy. Op het terrein van de camping is een zwembad te vinden waar jong en oud zich tijdens de warme zomerdagen prima kunnen vermaken. Uiteraard is er een speciaal peuterbad voor de allerkleinsten. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een midgetgolfbaan en een volleybalveld. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. Op de camping is iedere dag weer vers brood verkrijgbaar.
Camping Les Tournesols

In de omgeving van camping Les Tournesols

In de omgeving van deze leuke camping is genoeg te zien en te beleven. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op camping Les Tournesols kunt u onder meer het prachtige kasteel van Le Lude bezoeken. Voor een uitgebreid bezoek aan dit indrukwekkende kasteel kunt u gerust een middagje de tijd nemen. Ook de abdij van Épau is de moeite waard om te bezoeken. Er is zoveel te zien en te beleven in de omgeving van deze camping, dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Les Tournesols

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping in het departement Sarthe? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijk vakantie in de regio Pays de la Loire!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Sarthe ook interessant: