Camping Les Vallons de l’Océan

Camping Les Vallons de l’Océan is een verzorgde familiecamping bij het plaatsje La Plaine-sur-Mer in het departement Loire-Atlantique. De camping ligt in een glooiende omgeving, niet ver van prachtige zandstranden. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke strandvakantie met het hele gezin!

Over camping les Vallons de l’Océan

Camping Les Vallons de l’Océan is een grote camping met 264 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en chalets huren. De staanplaatsen zijn ruim genoeg en van elkaar gescheiden door bomen en hagen, waardoor er altijd sprake is van voldoende privacy. Op de camping is een mooi zwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen in het water tijdens de warme zomerdagen. Er is een leuke glijbaan en uiteraard is er ook een apart kleuterbad voor de allerkleinsten. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij heerlijk kunnen spelen. Ook is er een midgetgolfbaan waar het hele gezin een balletje kan slaan. Voor de sportievelingen onder ons is er een tennisbaan, een volleybalveld en een voetbalveld. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving van deze camping kunt verkennen!

In de omgeving van camping les Vallons de l’Océan

In de omgeving van camping Les Vallons de l’Océan is genoeg te zien en te beleven. Zo ligt de camping slechts een paar kilometer van de prachtige zandstranden. Ook zijn er verschillende leuke plaatsjes om te bezoeken, waaronder het charmante kustplaatsje Pornic, of de leuke stad Nantes. Ook een bezoekje aan Guérande is de moeite waard. Deze mooie plaats staat bekend om zijn ommuurde middeleeuwse centrum en om zijn zoutmoerassen. In de omgeving van deze camping is zoveel te beleven dat u hier gerust enkele weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping les Vallons de l’Océan

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Loire-Atlantique!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Loire-Atlantique ook interessant: