Camping RCN La Ferme du Latois

Camping RCN La Ferme du Latois is een landelijk gelegen familiecamping, iets ten zuiden van de plaats Coëx in het departement Vendée.Camping RCN La Ferme du Latois Deze zonovergoten en charmante camping ligt op slechts een kwartiertje rijden van prachtige brede zandstranden.

Over Camping RCN La Ferme du Latois

Camping RCN La Ferme du Latois is een middelgrote camping met 218 plaatsen. De verschillende plaatsen zijn erg ruim ingericht en zijn minimaal 100 tot maximaal 240 vierkante meter groot. Op de camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en safaritenten huren. Op Camping RCN La Ferme du Latois is een mooi buitenzwembad te vinden, inclusief een leuke waterglijbaan. Ook is er een apart kleutergedeelte, zodat jong en oud tijdens de warme zomerdagen af kunnen koelen in het water. Behalve een mooi zwembad is er ook een voetbalveld, een volleybalveld, een speeltuin voor de kinderen en uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Bij de receptie zijn bovendien fietsen te huur, waarmee u de prachtige omgeving van de camping kunt verkennen!
Camping RCN La Ferme du Latois

In de omgeving van Camping RCN La Ferme du Latois

In de omgeving van Camping RCN La Ferme du Latois is altijd wel wat te zien of te beleven. Zo behoort onder meer een uitstapje naar het mooie Île de Noirmoutier tot de mogelijkheden. Elders in de regio Pays de la Loire, in het departement Maine-et-Loire, ligt het indrukwekkende kasteel van Angers dat u echt eens gezien moet hebben. Tot slot is ook een bezoekje aan het prachtige Marais Poitevin, een moerasgebied dat bekend staat als ‘la Venise Verte’ meer dan de moeite waard!

Boek uw verblijf op Camping RCN La Ferme du Latois

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of RCN.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de Vendée!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vendée ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk