Camping Sandaya Domaine Le Midi

Camping Sandaya Domaine Le Midi is een mooie familiecamping aan de kust van het departement Vendée.Camping Sandaya Domaine Le Midi De camping ligt op het mooie Île de Noirmoutier, direct aan een prachtig zandstrand. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie aan zee!

Over Camping Sandaya Domaine Le Midi

Camping Sandaya Domaine Le Midi is een grote camping met 412 staanplaatsen. Op deze camping kunnen verschillende accommodaties gehuurd worden. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages en tipitenten huren. De verschillende staanplaatsen liggen op twee verschillende gedeeltes van het campingterrein. Een deel van de staanplaatsen ligt in de lage duinen, vlak bij de strandopgang en heeft relatief weinig schaduw. Het andere deel van de staanplaatsen ligt in het bos. Weliswaar wat verder van zee, maar met meer schaduw. Op deze leuke camping is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er een mooi zwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Ook is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen, is er een midgetgolfbaan en een tennisbaan. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules!
Camping Sandaya Domaine Le Midi

In de omgeving van Camping Sandaya Domaine Le Midi

In de omgeving van Camping Sandaya Domaine Le Midi is genoeg te zien en te beleven. Zo kunt u dagjes aan zee prima combineren met uitstapjes naar een van de vele leuke bezienswaardigheden in de omgeving. Zo is een bezoekje aan de abdij van Nieul-sur-l’ Autise meer dan de moeite waard en is een wandeling over de Passage du Gois een onvergetelijke ervaring. Ook een bezoekje aan het schitterende plaatsje Vouvant is de moeite waard. Dit dorpje ligt aan de oevers van de rivier Mère en staat bekend als een van de mooiste plaatsjes in heel Frankrijk!

Boek uw verblijf op Camping Sandaya Domaine Le Midi

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in de Vendée!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vendée ook interessant: