Camping Sandaya La Grande Côte

Camping Sandaya La Grande Côte is een mooie camping aan het strand. De camping ligt bij het plaatsje La Barre-de-Monts in het departement Vendée en is een ideale vakantiebestemming voor een fijne strandvakantie in het westen van Frankrijk!

Over camping Sandaya La Grande Côte

Camping Sandaya La Grande Côte is een zeer grote camping met 608 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten lodges, cottages en chalets huren. De verschillende staanplaatsen liggen in de schaduw van pijnbomen en zijn van elkaar gescheiden door bomen en struiken. Dankzij de vele schaduwplekken is het ook tijdens de erg zonnige zomerdagen prima uit te houden op de camping. Op het terrein van camping Sandaya La Grande Côte is een mooi zwembad te vinden met daaromheen een zonneterras met ligstoelen. Doordat de camping aan het strand ligt, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om in zee te zwemmen. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een animatieteam dat de kinderen door de dag heen vermaakt met leuke activiteiten. Er is genoeg te beleven op deze camping!

In de omgeving van camping Sandaya La Grande Côte

In de omgeving camping Sandaya La Grande Côte is genoeg te zien en te beleven. Zo ligt de camping pal tegenover het mooie Île de Noirmoutier. Op dit mooie eiland kunt u naar hartenlust wandelen en fietsen. Een uitstapje naar het mooie Château de Tiffauges is leuk voor het hele gezin. Voor een uitgebreid bezoek aan dit mooie kasteel met zijn rijke historie kunt u gerust een paar uur de tijd nemen. Er is zoveel te zien en te beleven in het departement Vendée, dat u hier gerust meerdere weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Sandaya La Grande Côte

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een fijne vakantie in het departement Vendée!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vendée ook interessant: