Camping Sandaya Le Littoral

Camping Sandaya Le Littoral is een leuke familiecamping in het departement Vendée, in de regio Pays de la Loire.Camping Sandaya Le Littoral De camping ligt bij het plaatsje Talmont-Saint-Hilaire, niet ver van zee. Deze camping is een prima uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in dit gedeelte van Frankrijk!

Over camping Sandaya Le Littoral

Camping Sandaya Le Littoral is een grote camping met 433 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en cottages huren. De staanplaatsen op deze camping liggen midden in een mooi bos, langs met bomen omringde paden. Voor de waterliefhebbers is er een mooi zwemcomplex met meerdere leuke glijbanen. Ook is er een apart kleuterbad voor de allerkleinsten. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Verder is er ook een animatieteam dat er voor zorgt dat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Voor de sportievelingen is er een sportveld waar onder meer gevoetbald kan worden. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-Boules. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de mooie omgeving van camping Sandaya Le Littoral kunt verkennen.
Camping Sandaya Le Littoral

In de omgeving van camping Sandaya Le Littoral

In de omgeving van camping Sandaya Le Littoral is genoeg te zien en te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de mooie abdij van Nieul-sur-l’Autise bezoeken. Deze abdij staat bekend als een van de mooiste bouwwerken in dit gebied. Ook leuk is een uitstapje naar het Île de Noirmoutier. Dit eiland is met het vasteland verbonden door de Passage du Gois, een 4,5 kilometer lange natuurlijke oversteek die twee keer per dag onder water staat. Bent u een liefhebber van charmante plaatsjes? Dan moet u het plaatsje Vouvant echt eens gezien hebben. In de omgeving van de camping is zoveel te zien en te beleven dat u gerust enkele weken vakantie door kunt brengen op camping Sandaya Le Littoral zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Sandaya Le Littoral

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping in het departement Vendée? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Pays de la Loire!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vendée ook interessant: