Camping Sandaya Le Moulin de l’Eclis

Camping Sandaya Le Moulin de l’Eclis ligt in een mooi bos bij het plaatsje Assérac, in het departement Loire-Atlantique.Camping Sandaya Le Moulin de l’Eclis Vanaf de camping loopt u zo het strand op, waardoor deze camping een ideale uitvalsbasis is voor een heerlijke strandvakantie.

Over camping Sandaya Le Moulin de l’Eclis

Camping Sandaya Le Moulin de l’Eclis is een middelgrote camping met 193 staanplaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages en chalets huren. Door het vele groen op de camping is er altijd sprake van voldoende schaduw en privacy. De staanplaatsen verschillen in grootte. Zo zijn er onder meer staanplaatsen vlak bij het strand, onder hoge pijnbomen. Op de camping is een mooi waterpark aanwezig waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Zo is er onder meer een leuke glijbaan en een whirlpool. Verder is er een leuke speeltuin waar uw kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een basketbalveld, een volleybalveld en een surfschool. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving van camping Sandaya Le Moulin de l’Eclis kunt verkennen!

In de omgeving van camping Sandaya Le Moulin de l’Eclis

In de omgeving van camping Sandaya Le Moulin de l’Eclis is genoeg te zien en te beleven. Zo wandelt u vanaf het campingterrein zo het strand op, waar u dag in dag uit heerlijk kunt genieten. Ook kunt u het mooie havenplaatsje Pornic bezoeken, of de leuke steden Nantes en Vannes. Ook een uitstapje naar het mooie Île de Noirmoutier is de moeite waard. Rondom deze leuke camping is zoveel te zien en te beleven dat u hier gerust enkele weken vakantie door kunt brengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op camping Sandaya Le Moulin de l’Eclis

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Loire-Atlantique!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Loire-Atlantique ook interessant: