Camping Sunêlia le Fief

Camping Sunêlia le Fief is een leuke camping in het departement Loire-Atlantique.Camping Sunêlia le Fief De camping ligt bij het leuke badplaatsje Saint-Brevin-les-Pins, op slechts 800 meter van het strand. Deze camping is dan ook een ideale vakantiebestemming voor een heerlijke strandvakantie!

Over camping Sunêlia le Fief

Camping Sunêlia le Fief is een grote camping met 368 plaatsen. Op het terrein van deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans en chalets huren. De staanplaatsen zijn ruim ingericht en afgebakend met bomen, heggen en struiken. Zo is er altijd sprake van voldoende privacy en schaduw tijdens de zonnige zomerdagen. Op camping Sunêlia le Fief is een mooi zwembad waar jong en oud heerlijk af kunnen koelen tijdens de warme zomerdagen. Er is een apart kleuterbad en ook is er een leuke waterglijbaan. Voor de kinderen is er een speeltuin waar zij met andere kinderen kunnen spelen. Ook is er een sportterrein, een sauna, een stoombad, een volleybalveld en een tennisbaan. Bij de receptie kunnen fietsen gehuurd worden waarmee u de omgeving kunt verkennen. Vanaf uw staanplaats wandelt u bovendien zo naar zee!

In de omgeving van camping Sunêlia le Fief

In de omgeving van camping Sunêlia le Fief is genoeg te zien en te beleven. Zo kan er in de omgeving naar hartenlust gewandeld worden. Op een uurtje rijden van de camping ligt de grote stad Nantes, een stad met een rijke geschiedenis en een leuk stadscentrum waar u gerust enkele uren door kunt brengen. Ook leuk is een uitstapje naar het mooie schiereiland eiland Île de Noirmoutier of de leuke stad Angers, waar u onder meer het indrukwekkende kasteel van Angers kunt bezoeken!

Boek uw verblijf op camping Sunêlia le Fief

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Loire-Atlantique!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Loire-Atlantique ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk