Camping Village de la Guyonnière

Camping Village de la Guyonnière is een leuke familiecamping in het departement Vendée.Camping Village de la Guyonnière De camping ligt vlakbij de plaats Saint-Julien-des-Landes. Vanaf deze camping zijn de kilometers lange, prachtige zandstranden van de Vendée prima bereikbaar.

Over Camping Village de la Guyonnière

Camping Village de la Guyonnière is een grote camping met 340 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende accommodaties te huur, waaronder verschillende soorten cottages en chalets. De staanplaatsen zijn zeer ruim ingericht en dankzij de begroeiing is er altijd voldoende privacy en schaduw. Op deze leuke camping is altijd wel wat te beleven. Zo is er een mooi buitenzwembad met waterglijbaan en apart kleuterbad. Ook is er een sauna en kan jong en oud zich vermaken op het voetbalveld, op de tennisbaan of op het volleybalveld. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin, waar zij kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Bij de ingang van de camping kunt u fietsen huren waarmee u de omgeving kunt verkennen. Zo fietst u eenvoudig naar de mooie zandstranden. Wanneer u op zoek bent naar een leuk vakantieadres in het departement Vendée, is Camping Village de la Guyonnière een uitstekende keuze!

In de omgeving van Camping Village de la Guyonnière

In de omgeving van deze camping is genoeg te zien en te beleven. Zo behoort onder meer een bezoekje aan de leuke plaats La Rouche-sur-Yon tot de mogelijkheden. Ook zijn uitstapjes naar mooie kastelen als Château Talmont, het kasteel van Tiffauges en het Château de Noirmoutier leuk voor het hele gezin. De abdij van Maillezais is ook zeker de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Tel hier de vele mooie zandstranden bij op en het is duidelijk dat Camping Village de la Guyonnière een ideale vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie in het departement Vendée is!

Boek uw verblijf op Camping Village de la Guyonnière

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vendée!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vendée ook interessant: