Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol

Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol is een mooie camping bij het plaatsje La Chapelle-Hermier in het departement Vendée.Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol Deze gezinscamping ligt op slechts tien minuten afstand van de mooie stranden van de Vendée en is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een fijne vakantie in deze mooie streek!

Over camping Yelloh! Village Le Pin Parasol

Camping Yelloh! Village Le Pin Parasol is een grote camping met 531 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages en chalets huren. De verschillende plaatsen liggen op een enigszins glooiend, ruim opgezet terrein. De plekken zijn van elkaar gescheiden door struiken en heggen, waardoor er altijd voldoende privacy is. Op het terrein van camping Yelloh! Village Le Pin Parasol is een waar zwemparadijs te vinden met meerdere zwembaden en verschillende leuke glijbanen. Hier kunnen jong en oud zich uren vermaken! Uiteraard is er een apart peuterbad voor de allerkleinsten. Verder kunt u helemaal tot rust komen in de whirlpool of een stoombad terwijl de kinderen in de speeltuin met leeftijdsgenootjes spelen. Ook is er nog een midgetgolfbaan, een voetbalveld en een volleybalveld. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de omgeving van de camping kunt verkennen!

In de omgeving van camping Yelloh! Village Le Pin Parasol

In de omgeving van camping Yelloh! Village Le Pin Parasol is enorm veel te zien en te beleven. Niet alleen staat het departement Vendée bekend om zijn prachtige stranden: er zijn ook vele leuke bezienswaardigheden en plaatsen te vinden in deze streek. Zo zijn uitstapjes naar de mooie abdij van Nieul-sur-l’Autise, of naar het Château de Tiffauges absoluut de moeite waard. Ook is een bezoekje aan de mooie eilanden Île d’Yeu en Île de Noirmoutier absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping Yelloh! Village Le Pin Parasol

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Vendée!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Vendée ook interessant: