Nantes camping

Nantes camping is een gezellige camping in het gemeentepark van Nantes, in het departement Loire-Atlantique. Deze camping is dan ook een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan deze leuke stad en ook in de omgeving is veel te beleven.

Over Nantes camping

Nantes camping is een middelgrote camping met 157 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten chalets, cottages en tenten huren. De staanplaatsen liggen op een vlak, groen terrein en zijn van elkaar gescheiden door heggen, struiken en bomen. Zo is er vrijwel altijd sprake van voldoende privacy en schaduw tijdens de warme zomerdagen. Hoewel de camping zelf geen zwembad heeft, kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze camping, gratis gebruik maken van het zwembad dat slechts 100 meter verderop ligt. Hier zijn verschillende zwembaden te vinden, waaronder een leuke glijbaan voor de kinderen. Op het terrein van de camping is een leuke speeltuin te vinden waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules en is er een midgetgolfbaan. Bij de receptie kunt u fietsen huren om de omgeving te verkennen!
Nantes camping

In de omgeving van Nantes camping

In de omgeving van Nantes camping is genoeg te zien en te beleven. Zo kunt u alleen al voor een uitgebreid bezoek aan de leuke stad Nantes gerust een dag de tijd nemen. Ook zijn verschillende mooie kastelen te vinden in het departement Loire-Atlantique. Zo zijn uitstapjes naar Château de Clisson en het kasteel van de hertogen van Bretagne leuk voor het hele gezin! Op Nantes camping kunt u dan ook gerust meerdere weken vakantie doorbrengen zonder dat u zich hoeft te vervelen!

Boek uw verblijf op Nantes camping

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping in de stad Nantes in het departement Loire-Atlantique? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in de regio Pays de la Loire!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Loire-Atlantique ook interessant: