Camping La Ferme des Aulnes

Camping La Ferme des Aulnes is een gezellige familiecamping in het departement Somme, bij het plaatsje Nampont-Saint-Martin. Het kampeerterrein ligt rond een gerestaureerde boerderij, niet ver van de prachtige zandstranden aan de baai van de Somme.

Over camping La Ferme des Aulnes

Camping La Ferme des Aulnes is een middelgrote camping met 144 plaatsen. Op het terrein van deze camping zijn verschillende accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages huren. Wie op zoek is naar rust, comfort en natuur zit goed op deze landelijk gelegen familiecamping. De staanplaatsen zijn erg ruim en bovendien goed van elkaar afgebakend. Er is dan ook altijd sprake van voldoende privacy. Op de camping is een mooi overkapt zwembad aanwezig, compleet met whirlpool. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er een sauna, een stoombad en een volleybalveld. Tijdens het hoogseizoen worden er bovendien verschillende activiteiten georganiseerd. Bent u op zoek naar een leuke camping voor het hele gezin in het departement Somme? Dan is camping La Ferme des Aulnes een uitstekende keuze!
Camping La Ferme des Aulnes

In de omgeving van camping La Ferme des Aulnes

In de omgeving van camping La Ferme des Aulnes is veel te zien en te beleven. Zo kunt u onder meer het prachtige natuurgebied Baie de Somme bezoeken. Hier kunt u heerlijk wandelen door de mooie duinen. Ook kunt u de prachtige krijtrotsen van Ault bezichtigen, of de leuke stad Amiens bezoeken. In de historische binnenstad van Amiens is altijd wel wat te beleven. Tot slot is deze camping een ideale uitvalsbasis om de vele bezienswaardigheden die met de Eerste Wereldoorlog te maken hebben, te bezoeken. Zo kunt u onder meer het leuke plaatsje Albert bezoeken, met zijn indrukwekkende museum over de Eerste Wereldoorlog!

Boek uw verblijf op camping La Ferme des Aulnes

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Somme!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Somme ook interessant: