Camping Le Champ Neuf

Camping Le Champ Neuf is een leuke familiecamping in de baai van de Somme, bij de plaats Saint-Quentin-en-Tourmont in het departement Somme.Camping Le Champ Neuf Zowel op, als rondom deze leuke camping is genoeg te zien en te beleven. Camping Le Champ Neuf is dan ook een prima vakantiebestemming voor het hele gezin in het noorden van Frankrijk!

Over camping Le Champ Neuf

Camping Le Champ Neuf is een middelgrote camping met 205 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten huisjes en stacaravans huren. De plekken op deze camping zijn ruim genoeg ingericht en zijn van elkaar gescheiden door heggen. Hierdoor is er altijd sprake van voldoende privacy. Tijdens uw verblijf op deze camping hoeven u en uw kinderen zich geen moment te vervelen. Zo is er een mooi zwembad met glijbanen, een stroomversnelling en een kleine waterval. Voor de allerkleinsten is er uiteraard een apart peuterbad. Verder is er een speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen en een voetbalveld. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Op ongeveer 2,5 kilometer van de camping liggen de mooie stranden op u te wachten. Deze camping is een prima vakantiebestemming voor een veelzijdige vakantie!

In de omgeving van camping Le Champ Neuf

In de omgeving van camping Le Champ Neuf is enorm veel te zien en te beleven. Zo is een bezoekje aan de mooie Baai van de Somme, of de abdij van Valloires absoluut de moeite waard. In deze streek is hevig gevochten tijdens de Eerste Wereldoorlog. Veel van de bezienswaardigheden in deze streek hebben dan ook met deze oorlog te maken. Bezienswaardigheden als Lochnagar Crater en het Beaumont-Hamel Newfoundland Memorial zijn niet alleen erg interessant, maar bovendien zeer indrukwekkend!

Boek uw verblijf op camping Le Champ Neuf

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Somme!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Somme ook interessant:

Zonnig Zuid-Frankrijk