Camping Yelloh! Village Domaine de Drancourt

Camping Yelloh! Village Domaine de Drancourt is een mooie, ruim opgezette camping in het park van een kasteel bij de delta van de Somme. De camping ligt niet ver van het kustplaatsje Saint-Valery-sur-Somme en is een ideale uitvalsbasis voor een veelzijdige vakantie in het departement Somme.

Over camping Yelloh! Village Domaine de Drancourt

Camping Yelloh! Village Domaine de Drancourt is een grote camping met 329 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten cottages en chalets huren. De verschillende plaatsen op deze mooie camping zijn ruim ingedeeld. Deze parkachtige camping ligt in de tuin van het Château Drancourt, een prachtige locatie! Op camping Yelloh! Village Domaine de Drancourt is altijd wel wat te beleven. Zo zijn er twee zwembaden met glijbanen en is er ook een apart kinderbad. Ook is er een leuke speeltuin voor de kinderen. Verder is er een basketbalveld, een midgetgolfbaan, een voetbalveld en zijn er ook fitnessfaciliteiten. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Tot slot zijn bij de receptie fietsen te huur waarmee u de prachtige omgeving van deze leuke camping kunt verkennen.
Camping Yelloh! Village Domaine de Drancourt

In de omgeving van camping Yelloh! Village Domaine de Drancourt

In de omgeving van camping Yelloh! Village Domaine de Drancourt is enorm veel te zien en te beleven. Zo behoren dagjes aan het strand tot de mogelijkheden. Ook is een bezoekje aan de abdij van Valloires de moeite waard. Deze bijzonder mooie cisterciënzerabdij dateert uit de twaalfde eeuw en staat onder meer bekend om zijn mooie tuinen. In het departement Somme is zwaar gevochten tijdens de Eerste Wereldoorlog. In dit departement zijn dan ook nog tal van bezienswaardigheden te vinden die met de Eerste Wereldoorlog te maken hebben. Een van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden in dit departement is het Beaumont-Hamel Newfoundland Memorial. Dit is een bijzonder monument en herdenkingssite voor de gevallenen uit het Dominion van Newfoundland.

Boek uw verblijf op camping Yelloh! Village Domaine de Drancourt

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Somme!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Somme ook interessant: