Camping Yelloh! Village Le Ridin

Camping Yelloh! Village Le Ridin is een mooie familiecamping bij de plaats Le Crotoy in het departement Somme. Deze camping ligt rondom een oude boerderij en is een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers en families.

Over camping Yelloh! Village Le Ridin

Camping Yelloh! Village Le Ridin is een middelgrote camping met 160 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten tenten en cottages huren. De verschillende staanplaatsen zijn afgebakend met heggen en struiken, waardoor er vrijwel altijd sprake is van voldoende privacy. Op het terrein van de camping is een leuk, langgerekt zwembad te vinden. Hier kunnen jong en oud zich uren vermaken tijdens de warme zomerdagen. Voor de allerkleinsten is er een apart kleuterbad. Rondom het zwembad zijn verschillende ligbedden waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Verder is er een leuke speeltuin waar kinderen met leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Ook is er altijd ruimte voor een spelletje Jeu-de-boules. Bij de receptie kunt u fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving van camping Yelloh! Village Le Ridin kunt verkennen!
Camping Yelloh! Village Le Ridin

In de omgeving van camping Yelloh! Village Le Ridin

In de omgeving van camping Yelloh! Village Le Ridin is veel te zien en te beleven. Zo kunt u, wanneer u uw vakantie doorbrengt op deze leuke camping in het departement Somme, onder meer de mooie abdij van Valloires bezoeken. Ook zijn er in het departement Somme talloze bezienswaardigheden te vinden die met de Eerste Wereldoorlog te maken hebben. Uitstapjes naar het Beaumont-Hamel Newfoundland Memorial, het Historial de la Grande Guerre, Lochnagar Crater en het Thiepval Memorial zijn absoluut de moeite waard!

Boek uw verblijf op camping Yelloh! Village Le Ridin

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Somme!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Somme ook interessant: