Flower Camping Le Rompval

Flower Camping Le Rompval is een mooie camping bij het plaatsje Mers-les-Bains, in het departement Somme. De rechthoekige camping grenst aan een mooi bos en ligt niet ver van de Atlantische kust. Deze camping is dan ook een prima uitvalsbasis voor een vakantie in dit gebied.

Over Flower Camping Le Rompval

Flower Camping Le Rompval is een middelgrote camping met 132 plaatsen. Op deze camping zijn verschillende soorten accommodaties te huur. Zo kunt u hier onder meer verschillende soorten stacaravans huren. De verschillende staanplaatsen liggen verspreid over een grasveld en gedeeltelijk in de schaduw. Er is altijd sprake van voldoende ruimte en privacy. Op de camping is een mooi buitenzwembad waar jong en oud zich uren kunnen vermaken. Voor de kleintjes is er een apart kleuterbad. Voor de kinderen is er verder een leuke speeltuin waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen spelen en een animatieteam. Zo hoeven zij zich geen moment te vervelen! Voor de sportievelingen is er een basketbalveld, een voetbalveld en een volleybalveld. Uiteraard is er ook altijd ruimte voor een typisch Frans spelletje Jeu-de-boules. Tot slot kunt u bij de receptie fietsen huren waarmee u de prachtige omgeving van deze leuke camping kunt verkennen!
Flower Camping Le Rompval

In de omgeving van Flower Camping Le Rompval

In de omgeving van Flower Camping Le Rompval is veel te zien en te beleven. Zo staat het departement Somme bekend om de grote Slag om de Somme tijdens de Eerste Wereldoorlog. Er zijn dan ook talloze bezienswaardigheden te vinden die met de Eerste Wereldoorlog te maken hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld het leuke plaatsje Albert bezoeken, waar een indrukwekkend museum gevestigd is. Ook kunt u het mooie natuurgebied Baie de Somme bezoeken, waar u uren kunt rondwandelen. Tot slot is ook een bezoekje aan de mooie plaats Amiens meer dan de moeite waard!

Boek uw verblijf op Flower Camping Le Rompval

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze mooie camping? Boek uw verblijf op deze camping bij ANWBcamping.nl en geniet van een heerlijke vakantie in het departement Somme!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Somme ook interessant: