Camping Airotel Oléron

Camping Airotel Oléron is een mooie gezinscamping op het schiereiland Île d’Oléron in het departement Charente-Maritime. Deze camping staat bekend om haar prachtige ligging en is een ideale uitvalsbasis voor een leuke vakantie in de regio Poitou-Charentes!

Over Camping Airotel Oléron

Camping Airotel Oléron is een vrij grote camping, met 265 staanplaatsen. Op deze camping zijn ook accommodaties te huren, waaronder verschillende soorten stacaravans en chalets. De ruime plaatsen op deze camping zijn van elkaar gescheiden door bomen en struiken, zodat u altijd van voldoende privacy kunt genieten. Op Camping Airotel Oléron is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er een mooi buitenzwembad, inclusief een kleuterbad voor de allerkleinsten. Ook is er een buitenspeeltuin en zijn er verschillende sportvelden. Naast een volleybalveld is er ook een tennisbaan en kan er op paarden en pony’s gereden worden. Bij de ingang van de camping kunt u fietsen huren. Dit is de perfecte manier om het mooie Île d’Oléron te verkennen.

In de omgeving van Camping Airotel Oléron

Vanaf het terrein van de camping is het slechts een kilometer wandelen naar het strand. Deze camping is dan ook een prima uitvalsbasis voor een fijne strandvakantie. In de omgeving van de camping is veel te zien en te beleven. Zo behoort een uitstapje naar het bekende Fort Boyard tot de mogelijkheden. Dit ovaalvormige fort ligt voor de kust van het Île d’Oléron en is onder meer bekend vanwege het gelijknamige avonturenprogramma. Ook het indrukwekkende amfitheater van Saintes en de leuke Zoo van La Palmyre zijn meer dan de moeite waard om met een bezoekje te vereren. Wanneer u uw vakantie doorbrengt op Camping Airotel Oléron hoeft u zich geen moment te vervelen!

Boek uw verblijf op Camping Airotel Oléron

Wilt u uw vakantie doorbrengen op deze leuke camping? Boek uw verblijf op deze mooie camping bij ANWBcamping.nl of Vacanceselect.com en geniet van een heerlijke vakantie in Charente-Maritime!

Wellicht vindt u de onderstaande artikelen over Charente-Maritime ook interessant: